• <ol id="ul4e2"></ol>
  • <ol id="ul4e2"><object id="ul4e2"><blockquote id="ul4e2"></blockquote></object></ol>

    <rp id="ul4e2"></rp>
      歡迎訪問江蘇成考網 ! 本網站為民間交流網站,主要為江蘇成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以江蘇省教育考試院www.jseea.cn為準。
    • 咨詢電話:0512-67311639
    城市:
    成考系統:

    成考交流

    成考輔導

    成考教材

    意向調研

    考試提醒

    繳費查詢

    所在位置:江蘇成人高考網 > 江蘇成考試題題庫 > 高起專 > 2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(1)

    2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(1)

    2020-06-15 15:47:36   來源:江蘇成人高考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:趙老師

      2020年江蘇成人高考高起點英語精選試題及答案,欲知更多2020成人高考模擬試題、2020成考報名等信息,請及時關注江蘇成考網和“江蘇成考網”公眾微信號獲取!

      Ⅰ. Phonetics (10 points)

      Directions:

      In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

      1.A. club B. tomb C. comb D. climb

      2.A. food B. cool C. school D. flood

      3.A. town B. how C. down D. snow

      4.A. each B. peach C. break D. deal

      5.A. hear B. fear C. dear D. wear

      6.A. receive B. friend C. field D. piece

      7.A. question B. notion C. exception D. vocation

      8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

      9.A. where B. what C. whose D. white

      10.A. switch B. hatch C. character D. match

      Ⅱ. Vocabulary and Structure (40 points)

      Directions:

      There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

      11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

      A. just has got married B. has just married

      C. was just married D. has just got married

      12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

      A. had to B. have to C. has to D. must have to

      13. Rarely _______ so difficult a problem.

      A. she could have faced with B. could have she faced with

      C. she could have been faced with D. could she have been faced with

      14. ______ a dog on the road, the car stopped.

      A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

      15. I asked my teacher _______.

      A. what courses should I take B. should I take what courses

      C. I should take what courses D. what courses I should take

      16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

      A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

      17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

      A. alive B. living C. lively D. lived

      18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

      A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

      19. It _______ to me that he was jealous.

      A. happened B. took C. occurred D. felt

      20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

      A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

      21. Please ______ me at the station on time.

      A. meeting B. to meet C. meet D. met

      22. _______ “hello”, he reached out his hand.

      A. Said B. Saying C. To say D. Say

      23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

      A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

      24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

      A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

      25. Please telephone me half an hour _______.

      A. in charge B. in advance C. in time D. in front

      26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

      A. are B. is C. are being D. is being

      27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

      A. refer B. suggest C. recommend D. propose

      28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

      A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

      29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

      A. as B. so as to C. so that D. so as

      30. His report on the space exploration was really ________.

      A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

      31. Your chair needs _______.

      A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

      32. I hate to see papers _______ in pencil.

      A. writing B. to write C. written D. write

      33. The job made her dependent _______ her husband.

      A. on B. from C. of D. to

      34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

      A. had made B. made C. is making D. has made

      35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

      A. catch B. accept C. take D. listen

      36. _______determines a good meal varies from country to country.

      A. What B. That C. It D. Which

      37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

      A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

      38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

      A. us going B. we are going C. to go D. our going

      39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

      A. run away with B. run down C. run off D. run out of

      40. It was in 1930 _______ he became a university student.

      A. when B. that C. which D. and

      41. I am very _______ to you for your help.

      A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

      42. You _______ go now. It’s very late.

      A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

      43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

      A. it B. this C. there D. which

      44. Why not _______ me earlier?

      A. to tell B. tell C. telling D. told

      45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

      A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

      46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

      A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

      47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

      A. similar B. equal C. compared D. corresponding

      48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

      A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

      49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

      A. when B. that C. until D. after

      50. In his time he enjoyed a reputation _______.

      A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

      C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

      參考答案

      Ⅰ. Phonetics

      1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

      8.B 9.C 10.C

      Ⅱ. Vocabulary and Structure

      11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

      18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

      25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

      32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

      39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

      46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

      考生對于江蘇成考還存在任何疑問都可以點擊【在線咨詢】或者加入【考生交流群】與其他學生一起交流,還可以掃碼下方二維碼關注我們。

    成考倒計時

    61

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    江蘇成考網申明:

    (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

    (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 江蘇成人高考網 [http://www.pipzoo.com/]
    本文關鍵詞:
    本文地址:http://www.pipzoo.com/show-447-7708-1.html

    上一篇:2020年江蘇成人高考高升專《英語》閱讀理解試題及答案(2)
    下一篇:2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(2)

    江蘇成人高考提升便捷服務

    距2021江蘇成考考試:還剩 61
    【請廣大考生提前備考】
    • 考生交流群

    • 微信公眾號

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。