• <ol id="ul4e2"></ol>
  • <ol id="ul4e2"><object id="ul4e2"><blockquote id="ul4e2"></blockquote></object></ol>

    <rp id="ul4e2"></rp>
      歡迎訪問江蘇成考網 ! 本網站為民間交流網站,主要為江蘇成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以江蘇省教育考試院www.jseea.cn為準。
    • 咨詢電話:0512-67311639
    城市:
    成考系統:

    成考交流

    成考輔導

    成考教材

    意向調研

    考試提醒

    繳費查詢

    所在位置:江蘇成人高考網 > 江蘇成考試題題庫 > 高起專 > 2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(2)

    2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(2)

    2020-07-20 15:19:46   來源:江蘇成人高考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
    作者:趙老師
      2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(2),欲知更多2020成人高考模擬試題、2020成考報名等信息,請及時關注江蘇成考網和“江蘇成考網”公眾微信號獲取!

      從每小題的四個選擇項中,選出最佳的一項,并把它前面的大寫字母填入左邊的括弧里。

      ( )6.—The sea is very rough today.

      —Yes, I‘ve never seen _______ before.

      A. such rough sea B. such a rough sea

      C. so rough sea D. that rough sea

      ( )7.—She‘s broken her arm again.

      —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

      A. don‘t know; has B. didn’t know; had

      C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

      ( )8.—Has the wallet been returned yet?

      —No, but we expect ______ any day now.

      A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

      ( )9.—I‘ve been told to pay the rent.

      —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

      A. must be B. may be

      C. must be paid D. must have been paid

      ( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.

      A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

      ( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

      A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

      ( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

      A. a topic should be selected B. a topic to be selected

      C. your topic should be selected D. select a topic

      ( )13.—I usually travel by train.

      —Why not ________ by plane for a change?

      A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

      ( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

      A. closing; trembling B. closed; trembled

      C. closing; trembled D. closed; trembling

      ( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

      A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

      ( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.

      A. as B. like C. that D. all what

      ( )17.—Did we have to wait for Tom?

      —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

      A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

      ( )18. Why do you insist on ________?

      A. this to be done B. this done

      C. this being done D. this is done

      ( )19. We looked everywhere for the ________.

      A. missing watch B. missed watch

      C. watch being missed D. watch that lost

      ( )20. ______, the runners crossed the finish line.

      A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

      ( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

      A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

      ( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

      — _______.

      A. So are the fish B. So the fish are

      C. Neither the fish D. Neither are the fish

      ( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

      A. that B. which C. it D. so

      ( )24. Was it last Friday ________ you met him?

      A. that B. on which C. which D. when

      ( )25. _______ might fail in the exam worried him.

      A. He B. That he C. What D. It

      ( )26.—I‘v got this really painful ear.

      —How long _______ you?

      A. does it bother B. was it bothering

      C. would it bother D. has it been bothering

      ( )27.—I started to study, but then a friend called.

      —That‘s no excuse ________.

      A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

      ( )28.—Why was he so hot when he got home?

      —He ________.

      A. was running B. is running C. has been running D. had been running

      ( )29.—There‘s been an earthquake.

      —I know. At least a hundred people ________.

      A. were to be killed B. are said to have been killed

      C. said to have been killed D. are said to kill

      ( )30. You may invite _______ wants to go.

      A. whomever B. whoever C. which one D. people

      參考答案

      6.B 7.B 8.C 9.D 10.D

      11.D 12.D 13.D 14.D 15.C

      16.A 17.A 18.C 19.A 20.B

      21.B 22.A 23.B 24.A 25.B

      26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

      考生對于江蘇成考還存在任何疑問都可以點擊【在線咨詢】或者加入【考生交流群】與其他學生一起交流,還可以掃碼下方二維碼關注我們。

    成考倒計時

    61

    立刻定制專屬提升方案

    獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

    江蘇成考網申明:

    (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

    (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

    未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

    轉載請注明:文章轉載自 江蘇成人高考網 [http://www.pipzoo.com/]
    本文關鍵詞:
    本文地址:http://www.pipzoo.com/show-447-7768-1.html

    上一篇:2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(1)
    下一篇:2020年江蘇成人高考高起專英語精選試題及答案(3)

    江蘇成人高考提升便捷服務

    距2021江蘇成考考試:還剩 61
    【請廣大考生提前備考】
    • 考生交流群

    • 微信公眾號

    掃一掃加入微信交流群

    與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。