<bdo id="yflgo"></bdo>

        歡迎訪問江蘇成考網 ! 本網站為民間交流網站,主要為江蘇成人高考考生提供報考指導服務,網站信息僅供學習交流使用,官方信息以江蘇省教育考試院www.jseea.cn為準。
      • 咨詢電話:0512-67311639
      城市:
      成考系統:

      成考交流

      成考輔導

      成考教材

      意向調研

      考試提醒

      繳費查詢

      所在位置:江蘇成人高考網 > 江蘇成考試題題庫 > 高起本 > 2020年就是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

      2020年就是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

      2020-02-11 11:14:46   來源:江蘇成人高考網    點擊: 學習交流群+ 加入 微信公眾號+ 關注
      作者:趙老師
        【導讀】想要參加2020年江蘇成考的同學,趁著現在時間可以好好的復習,一起跟著江蘇成考網來看看2020年江蘇成考的模擬題及答案,更多2020成人高考模擬試題、2020成考經驗等信息,請及時關注“江蘇成考網”微信公眾號獲取!

        2020年就是成人高考高起點英語完形填空練習及答案

        一、通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

        Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

        Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

        Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

        _17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

        ( )1.A. because B. as C. so D. for

        ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

        ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

        ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

        ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

        ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

        ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

        ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

        ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

        ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

        ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

        ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

        ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

        ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

        C. Left and right D. Around and around

        ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

        ( )16.A. enough B. more C. too D. less

        ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

        ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

        ( )19.A. on B. for C. by D. with

        ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

        參考答案:

        1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

        二、通讀下面的短文,掌握其大意。從每小題的四個選項中選出可填入相應空白處的最佳選擇,并把它前面的大寫字母填入左邊括號里。

        Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

        Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

        Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

        _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

        ( )1.A. because B. as C. so D. for

        ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

        ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

        ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

        ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

        ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

        ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

        ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

        ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

        ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

        ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

        ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

        ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

        ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

        C. Left and right D. Around and around

        ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

        ( )16.A. enough B. more C. too D. less

        ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

        ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

        ( )19.A. on B. for C. by D. with

        ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

        完形填空答案:

        1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

        以上就是關于2020年江蘇成考模擬題及答案的全部內容,考生如果想獲得更多關于江蘇省成人高考相關資訊,如2020年江蘇成人高考網上報名時間、考試時間、報考條件以及相關知識,可關注“江蘇成考網”微信公眾號。

        未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      成考倒計時

      61

      立刻定制專屬提升方案

      獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

      江蘇成考網申明:

      (一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

      (二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

      未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

      轉載請注明:文章轉載自 江蘇成人高考網 [http://www.pipzoo.com/]
      本文關鍵詞:
      本文地址:http://www.pipzoo.com/show-449-7346-1.html

      上一篇:2020年江蘇成人高考高起本《歷史》模擬試題及答案
      下一篇:2020年江蘇成人高考高起點《語文》古詩練習題及答案

      江蘇成人高考提升便捷服務

      距2021江蘇成考考試:還剩 61
      【請廣大考生提前備考】
      • 考生交流群

      • 微信公眾號

      掃一掃加入微信交流群

      與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。